Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod dikomix v 24 kvě 2011 18:19

neviete prosim niekto poradit aky Devicetype pre moov310? Nemam totiz v rychlom menu tie soupaky na jas, a nechcel som moc experimentovat at zas neco ine nepokazim ak tam dam iny typ:), ziadny z data.zip nemal gps port=2 a baud=57600. (aspon u mna nie). v sys.txt mam totiz toto nastavene, a najde mi hned satelity. Ked som tam tu sekciu gps nemal, tak som musel nechat vyhladat satelity.

A este mi pravidelne robi taku zajimavu vec, ze ked idem po dialnici tak z nicoho nic prepne na "nahladovu mapu" (ta co sa zobrazi po kliknuti na kompas) a musim kliknut spet na navigaciu aby sa opet ukazala trasa. cim by to mohlo byt?

Mam tam poslednu verziu skinu s upravami, + extension kompletny. Nemoze byt to problem? ze som z extension nevymazal nepotrebne veci? Urobil som si verziu kde je spolocny content s primem, data.zip mam o velkosti 42,3MB, ale mam este jeden (tiez mi s nim ide navigacia, ale neskusal som ci robi tu samu chybu) o velkosti 38,9MB. Kde sa da zistit ci mam dobru verziu data.zip?
Ak to pisem do nespravneho topiku tak ma ospravedlnte, ale nevedel som kam presne to napsat a myslel som ze sa to tyka skinu.
(s default skinom mi to totiz nerobi)
dikomix
 
Příspěvky: 5
Registrován: 16 bře 2011 13:19

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod SvoDa v 24 kvě 2011 18:24

1. satelity - u některých přístrojů je nutno zápisy pro GPS do sys.txt opravdu napsat, jinak se satelity nenajdou. jestli ti to se zápisy jede, tak v čem je problém ?

2. 2D/3D - deaktivuj si funkci náhled mapy
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod dikomix v 25 kvě 2011 10:14

Ten nahled som si aj myslel a myslim ze som deaktivoval, ale este nemal kedy skusit, ale preistotu este skontrolujem. Snad to teda pomoze. Diky

A ten device tam potrebujem kvoli tej mozno upravy jasu v rychlom menu. Slovo "Soupaky" som mal tu niekde zo stranky:) tie posuvniky som mal na mysli. (cislo 4 v obrazkovom navode).
Nemam totiz v rychlom menu tie soupaky na jas...

Teda tiez som sa tu niekde docital ze to tam nie je kvoli tomu device type. na nejakych zariadeniach to tak bolo.
dikomix
 
Příspěvky: 5
Registrován: 16 bře 2011 13:19

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod SvoDa v 25 kvě 2011 16:13

i zápisy pro podsvícení v syst.txt dle typů přístrojů je mnohdy nutno napsat do sys.txt.
je to sekce [power] a zápisy backlight.... viz vyhledávač
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod dikomix v 27 kvě 2011 16:14

Tam to mam zapisane, islo mi o tie posuvniky. Kazdopadne, v sys.txt to mam a nastavene aby isiel na 100%. Diky i za info, bo som si nebol isty ci 100 je 100% alebo iba nejaka hodnota. Snad to uz bude fungovat vse ako ma.
dikomix
 
Příspěvky: 5
Registrován: 16 bře 2011 13:19

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod tondaka v 29 kvě 2011 08:59

Včera jsem celý den překopával tu kamošovu čínskou 7" navi. Mohu vám říct, že víc jsem se s ničím takhle nezasek.
Normální iGO, tak jak ho všichni známe, tak ta navi vůbec nevidí, proto ty hlášky na začátku Program canot.........
Pokud jsem přímo do SYS.txt nenapsal rovnou to rozlišení 800×480 a následně do skinu, data, branding a ui-igo s da a všechny ostatní rozlišení jsem smazal. Tohle všechno jsem podstoupil již minulý týden, ale proto že mě nechtěl jet skin GJ od Lakvy ze sousedního fora, tak jsem vše smazal a začal od začátku.
Po tom přepsání rozlišení vše naskočilo jak má, základní skin DIMKA jel bez problémů.
Po přepnutí na GJ se objevily nějaké hlášky i ta o které jsem psal o něco vejš, s rozlišením. Zapoměl jsem ve skinu GJ v ui-igo v 800×480 a v ui přepsat pár položek a nechal jsem tam ještě rozlišení 400×240 a v tom byl ten zakopaný dog
Skin GJ naskočil a vše se zdálo být dobré, dokud jsem nechtěl najet do rychlého menu vypnout trip, kompas atd.
No to se nějak při těch mých úpravách někde ztratilo, nevíte někdo kam :o :?: :o
MIO C 320,kingston 2Gb,iGO 8.3............
Samsung Galaxy S3 mini, 4.1.2...........
Samsung Galaxy mini, 2.3.6.........
------------------------
Tonda
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
tondaka
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 204
Registrován: 03 kvě 2009 15:58
Bydliště: Něco málo na jih od Brna

Re: skin Gurjon 5.x, 6.x (iGO8.3.2. a 8.3.4.)

Příspěvekod vasafix v 26 čer 2014 18:21

Mužu poprosit o reupload gj_6.14_tSi_da.zip 320x240
vasafix
 
Příspěvky: 1
Registrován: 14 zář 2013 11:09

Předchozí

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků