Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Spouštěč WOLFNCU

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Spouštěč WOLFNCU

Příspěvekod jojo v 08 úno 2010 08:34

Wolftoolbar asi podla mna nema nic spolocne so spustenim wolfcomagenta. Comagent sa spusta automaticky pri starte WolfCNU ak si to nastavite v comagentovi alebo vo WolfCNU. Potom podla druhu skinu poklepanim na tachometer sa spusti GPS.Toolbar sluzi na spustanie programov a vyvolanie nastaveni WolFCNU teda ak som to dobre pochopil?. Pouzivam engtoolbar z predchadzajucej verzie tak okolo cisla 3.
Sorry tak aj v nom sa da nastavit auto GPS. Ak niekto chce nech podla neho upravi ten z verzie 4c
WolfToolbar.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: Spouštěč WOLFNCU

Příspěvekod kutil v 08 úno 2010 10:57

Comagent sa Nespousti automaticky pri starte WolfCNU.
WolfCNU i WolfTolbar se pripojujou primo nebo pres ComAgenta, pokud je spusten.
ComAgenta lze vyuzit i pro jine aplikace.
Mio c620
kutil
 
Příspěvky: 6
Registrován: 04 srp 2009 14:09

Re: Spouštěč WOLFNCU

Příspěvekod jojo v 08 úno 2010 14:16

Ano mas pravdu. Comagent sa nespusta pri spusteni wolfCNU. pomylilo ma tam to okienko auto. Ale ak dobre chapem je to portsplitter ktory sa pouzije pri spusteni navigacie pri niektorych PNA tych ktore nedokazu citat z priameho portu. Priamo sa spusta len GPS cez wolfcnu alebo toolbar
jojo
 
Příspěvky: 65
Registrován: 22 črc 2009 18:32

Re: Spouštěč WOLFNCU

Příspěvekod kutil v 08 úno 2010 19:50

Comagent pokud se podivas do nastaveni tak je jasne jak to funguje.
Vstup je pripojen na fyzicky vystup GPS a pak muzes vytvorit nekolik virtualnich portu (vystupu) ke kterym muzes pripojit ruzne aplikace soucasne a vsechny budou mit GPS data coz normalne nejde.
Mio c620
kutil
 
Příspěvky: 6
Registrován: 04 srp 2009 14:09

Re: Spouštěč WOLFNCU

Příspěvekod carbik v 03 bře 2010 10:26

Zkouseli jste z WOLFNCU spustit AMIGO?
Spustit jde a funguje, ale pri ukonceni Amida dojde k restartu cele PNA navigace.
A to v pripade, ze je WOLFNCU ve vnitrni pameti, pokud je menu na karte, tak neni problem.

EDIT: vyreseno... pricinou byla spatna aplikace Amigo.

btw: kdyz ve WolfNCU menu nastavim cestu na jednu apliakce, na jine tlacitko dam dalsi navigaci, tak se mi automaticky neodpoji vyuziti GPS a druha navigace nenajde GPS port (pokud drive nevypnu vyuziti GPS u WolfNCU).
Resil jste to nekdo?
carbik
 
Příspěvky: 2
Registrován: 26 led 2010 11:49

Re: Spouštěč WOLFNCU

Příspěvekod gsmmania v 05 zář 2011 08:00

Po navrate z IGO PRIMO spusteneho z WOlfNCU mi ostane dole ta spodna windows lista , po restarte PNA tam nie je , ale po navrate z primo tam je, ako sa jej da zbavit ?
gsmmania
 
Příspěvky: 36
Registrován: 25 kvě 2010 11:45

Předchozí

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron